Veelgestelde vragen

Wat is 'Denk mee met de ANWB'?
De ANWB is een vereniging, een vereniging met leden. De ANWB vindt het belangrijk om te weten wat haar leden bezighoudt, wat hen beweegt. Maar ook wat zij vinden van de ANWB, de service en producten die wij aanbieden. Om samen met de leden de producten en diensten van de ANWB te verbeteren, heeft de ANWB ‘Denk mee met de ANWB’ opgericht. Dit online platform biedt ANWB-leden het podium om op verschillende manieren mee te denken met de ANWB.

Wie is de initiatiefnemer van deze panelcommunity?
Deze panelcommunity wordt beheerd door onderzoeksbureau Blauw Research in opdracht van de ANWB.

Hoe werkt het?
Wanneer u zich aanmeldt bij ‘Denk mee met de ANWB’ zullen we u enkele keren per jaar uitnodigingen om online uw mening en advies te geven over een onderwerp dat speelt binnen de ANWB. Vaak zal dit in de vorm van een vragenlijst zijn, maar u kunt ook worden uitgenodigd voor een discussie op het forum. Wanneer u inlogt op de website van ‘Denk mee met de ANWB’, ziet u precies welke onderzoeken er voor u klaar staan. Deelname aan ieder onderzoek is geheel vrijwillig. Elke keer kunt u beslissen om wel of niet mee te doen. Wat we van u verwachten is dat u deelneemt aan ‘Denk mee met de ANWB’ omdat u het leuk vindt!

Wat wordt er van mij verwacht?

We verwachten dat u deelneemt aan ‘Denk mee met de ANWB’ omdat u het leuk vindt. We gaan er daarbij vanuit dat u de vragen van de ANWB serieus neemt; de ANWB neemt uw antwoorden ook serieus! U wordt enkele keren per jaar uitgenodigd om uw mening en advies te geven over een onderwerp dat speelt binnen de ANWB. Deelname aan ieder onderzoek is geheel vrijwillig. Elke keer kunt u beslissen om wel of niet mee te doen.

Hoe vaak moet ik iets doen?

De ANWB benadert u een aantal keer per jaar om mee te doen. Uiteraard bent u niet verplicht om met een onderzoek mee te doen.

Wat krijg ik ervoor terug?

Ten eerste natuurlijk een betere dienstverlening van de ANWB. Daarnaast wordt u als lid van ‘Denk mee met de ANWB’ betrokken bij de uitkomsten van onderzoeken. Op de website van ‘Denk mee met de ANWB’ worden de onderzoeksresultaten beschreven. Tot slot verloten we ieder onderzoek een aantal prijzen, zoals ANWB cadeaubonnen. Leden die ook deelnemen aan het forum, kunnen punten verdienen. Deze punten kunt u opsparen en vervolgens uitgeven in de online winkel van ‘Denk mee met de ANWB’. Met uw punten kunt u onder andere tegoedbonnen van verschillende winkels of producten van de ANWB bij elkaar sparen.

Waarom heeft de ANWB mijn e-mailadres, naam en adres nodig?

Uw e-mailadres gebruikt de ANWB alleen om u gericht uit te nodigen, om u de resultaten te sturen en om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen ‘Denk mee met de ANWB’. Met uw naam kan de ANWB u persoonlijk aanspreken. Aan de hand van uw postcode kan de ANWB u bijvoorbeeld uitnodigen voor een onderzoek dat gaat over uw eigen buurt of dat plaatsvindt bij u in de buurt.

Waarom heeft de ANWB mijn lidmaatschapsnummer nodig?

De ANWB wil met uw lidmaatschapsnummer enkel verifiëren dat u daadwerkelijk lid bent bij de ANWB. Op deze manier wil de ANWB oneigenlijk gebruik tegengaan.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ga naar de login pagina en klik op “wachtwoord vergeten?” onder het wachtwoord. Er wordt gevraagd naar uw e-mailadres. Geef uw e-mailadres op en je krijgt een nieuw wachtwoord per mail toegestuurd.

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam ben vergeten?
Ga naar de login pagina en vul op uw e-mailadres in (in plaats van gebruikersnaam). Ook met uw e-mailadres kunt u inloggen (indien u al geregistreerd bent).

Hoeveel van mijn account is zichtbaar voor anderen?

Alleen informatie als uw gebruikersnaam, uw profielafbeelding, geslacht en duur ANWB-lidmaatschap van de ANWB zichtbaar voor andere panelleden. Het is af te raden om (een combinatie van) uw voor- en achternaam te gebruiken als gebruikersnaam.