Denk mee met de ANWB

In gesprek gaan met leden is voor de ANWB als ledenorganisatie van groot belang. Om de belangen van deze leden te vertegenwoordigen op het gebied van mobiliteit, recreatie en vakantie wil de ANWB goed luisteren naar haar leden om te weten wat er van de ANWB gewenst en verwacht wordt.

Registreren?
Wanneer u zich registreert, nodigen wij u uit voor o.a. online vragenlijsten waarin uw mening wordt gevraagd over uiteenlopende vraagstukken. Dankzij uw mening kan de ANWB haar dienstverlening en producten blijven verbeteren. Met uw deelname aan Denk mee met de ANWB maakt u kans op diverse prijzen, waaronder ANWB-cadeaubonnen.

Let op: Dit is niet het Mijn ANWB account. U dient zich apart te registreren op Denk mee met de ANWB.


Heeft u zich al geregistreerd op Denk mee met de ANWB? Klik dan op inloggen.1486033274_quote1-jaaprenkema.jpg

Jaap Renkema
Belangen-
behartiging
ANWB

"De resultaten van panelonderzoeken kunnen we goed gebruiken bij het overleg met overheden en andere oraganisaties over mobiliteit, toerisme en recreatie."
1486033304_quote2-rachelsmets.jpg

Rachel Smets
Lid Denk mee met de ANWB

"Ik geef graag mijn feedback en dit wordt écht gewaardeerd. Je kunt je eigen ideeën kwijt op Denk mee met de ANWB, maar je leert er ook van!"
1486033332_quote3-lid.jpg

Meer quotes van leden

E. Snoeks: "Alle meningen en ervaringen die onopgemerkt blijven, kunnen ook niet gebruikt worden. Daarom deel ik mijn mening met de ANWB en komen er nieuwe inzichten tot stand."

C. Innemée: "Ik vind het zinvol en leuk om mee te denken met de ANWB. Daarnaast hou ik in de gaten of mijn belangen ook goed tot zijn rechtkomen."