Denk mee met de ANWB

De ANWB heeft meer dan 4,8 miljoen leden. In gesprek gaan met leden is voor de ANWB als ledenorganisatie van groot belang. Het panel van de ANWB, Denk mee met de ANWB, is daar een belangrijke manier voor. Om de belangen van deze leden te vertegenwoordigen op het gebied van mobiliteit, recreatie en vakantie wil de ANWB goed luisteren naar haar leden om te weten wat er van de ANWB gewenst en verwacht wordt. Uw mening op diverse vraagstukken zal bijdragen aan de beslissingen die we nemen.

Registreren?
Wanneer u zich registreert, nodigen wij u uit voor o.a. online vragenlijsten waarin uw mening wordt gevraagd over uiteenlopende vraagstukken. Dankzij uw mening kan de ANWB haar dienstverlening en producten blijven verbeteren. Met uw deelname aan Denk mee met de ANWB maakt u kans op diverse prijzen, waaronder ANWB-cadeaubonnen.

Let op: Dit is niet het Mijn ANWB account. U dient zich apart te registreren op Denk mee met de ANWB.


Heeft u zich al geregistreerd op Denk mee met de ANWB? Klik dan op inloggen.

jurn-hageman.jpg


Jurn Hageman
Belangenbehartiging
& Experts ANWB

"Bij het ontwikkelen van ANWB standpunten is Denk mee met de ANWB voor ons zeer belangrijk. De resultaten uit ledenonderzoek gebruiken wij dan ook vaak in onze belangenbehartiging richting politici en bedrijven."
1486033304_quote2-rachelsmets.jpg


Rachel Smets
Lid Denk mee met de ANWB

"Ik geef graag mijn feedback en dit wordt écht gewaardeerd. Je kunt je eigen ideeën kwijt op Denk mee met de ANWB, maar je leert er ook van!"
1486033332_quote3-lid.jpg


Meer quotes van leden

E. Snoeks: "Alle meningen en ervaringen die onopgemerkt blijven, kunnen ook niet gebruikt worden. Daarom deel ik mijn mening met de ANWB en komen er nieuwe inzichten tot stand."

C. Innemée: "Ik vind het zinvol en leuk om mee te denken met de ANWB. Daarnaast hou ik in de gaten of mijn belangen ook goed tot zijn rechtkomen."